Agressietraining in Groningen

Ben jij een hulpverlener in de omgeving van Groningen en krijg jij tijdens je werk regelmatig te maken met agressief gedrag? Dan is deze agressietraining voor jou erg waardevol. Deze agressietraining is speciaal gericht op zorgverleners die hun gevoel van veiligheid op de werkvloer willen vergroten. Grensoverschrijdende gedragingen komen in allerlei vormen voor. Van fysieke agressie tot intimidatie, helaas krijg je als hulpverlener met veel ongewenste situaties te maken. In deze agressietraining komen ze allemaal aan bod.

Dit kun je van de agressietraining verwachten

Om adequaat te kunnen handelen bij grensoverschrijdend gedrag moet je het gedrag eerst herkennen. Daarom leer je tijdens deze training om het ongewenste gedrag te observeren. Daarna kun je doorgaan met het analyseren en het benoemen van het gedrag. Vervolgens leren we je belangrijke de-escalerende vaardigheden aan, waarmee je veilig op de situatie kunt reageren. Is het te laat voor de-escalatie en wordt de situatie echt gevaarlijk? In deze training leer je ook fysieke vaardigheden waarmee jij jezelf op zo’n moment kunt beschermen. Dit vergroot jouw veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Voor welke zorgmedewerkers is deze training bedoeld?

Deze agressietraining is bedoeld voor alle soorten zorgverleners uit de omgeving van Groningen. We laten de training altijd aansluiten op de specifieke werkomstandigheden van de hulpverleners. Omdat doelgroepen en omstandigheden sterk van elkaar kunnen verschillen, kijken we altijd naar wat er in jouw situatie speelt. Hierbij houden we rekening met geldende wet- en regelgeving, maar ook met de protocollen van jouw werkgever. Zo laten we de agressietraining helemaal aansluiten op jouw werksituatie, waardoor je echt met alle kennis en vaardigheden aan de slag kunt.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?