Over ons

Onze visie

Onze visie is een veilige werkplek creëren voor iedereen, juist als deze werkplek niet veilig voelt. Iedereen die dit ervaart willen wij graag helpen door middel van training en coaching of begeleiding.

“Agressie went nooit maar je kan er wel mee leren omgaan”.

In onze trainingen staat leerplezier voorop!

Wij geloven dat de transfer van theoretische kennis, werkvormen en vaardigheden meer rendement oplevert wanneer jij je op je gemak voelt. Wanneer de emotionele sfeer tijdens de training prettig voelt, is er meer openheid en dit zorgt voor meer hulpvragen en een betere samenwerking. Wij nodigen ook graag leidinggevenden, teamleiders of gedragsdeskundigen uit voor deelname aan een weerbaarheidstraining. Zo kunnen organisatorische of behandeling technische vraagstukken meteen worden meegenomen.

Voor het waarborgen van de opgedane kennis en vaardigheden is een periodieke herhalingstraining een must.

Mijngrens staat voor:

Mijngrens staat als onderwijsinstelling in het CRKBO-register ingeschreven en mag hierdoor BTW-vrij factureren. In het register staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingen en beroepsonderwijs.


Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ons Team

Arjan

Arjan

Arjan is oprichter en eigenaar van mijngrens trainingen.

Na eerst als beroepsvaardigheidstrainer te hebben gewerkt bij Dienst Justitiële Inrichtingen richtte Arjan in 2015 zijn eigen trainingsbureau mijngrens op.

Opleidingen zoals trainer psycho-fysieke weerbaarheid, docent gevaarsbeheersing en verschillende seminars heeft hij gevolgd. Arjan zijn expertise ligt in het verzorgen van trainingen in een gedwongen kader, zoals bijvoorbeeld Justitiële Inrichtingen maar ook binnen de geestelijke gezondheid en gehandicaptenzorg.

Arjan geeft zijn trainingen met veel toewijding, enthousiasme en inlevingsvermogen en zorgt voor een emotioneel veilige leeromgeving.

Lauw

Lauw

Lauw werkt als docent & trainer. Daarnaast is Lauw ook nog actief als begeleider maatschappelijk opvang.

Lauw is ervaringsdeskundige op gebied van verslaving en weet als geen ander hoeveel invloed verslaving heeft op gedrag. Lauw zijn specialiteiten zijn agressietrainingen verzorgen in de verslaving- en geestelijke gezondheidszorg en sociaal domein. Lauw kan de vertaling van theorie naar praktijk op realistische wijze neerzetten, zodat training en werkelijkheid elkaar functioneel benaderen.  

Lauw is gediplomeerd trainer psycho-fysieke weerbaarheid en docent gevaarsbeheersing.

Britt

Britt

Britt is gecertificeerd trainingsactrice.

Met haar enthousiasme voor het acteervak worden situaties vanuit de praktijk op een realistische wijze nagespeeld.